Wilt u ons leren kennen?

Wij gaan de strijd aan met uw verzuim. Voor ons is het een sport om voor u maximaal rendement te behalen.

Uw rendement met Anja van Eijkeren en Ilse Overbeeke

Wij hebben Just in Case Management opgericht om werkgevers te ondersteunen in het nemen van regie op verzuim om daarmee kosten te besparen of de al ontstane schade maximaal te beperken. De wetgeving is complex en de financiƫle risico's van verzuim en arbeidsongeschiktheid komen steeds meer op het bordje van de werkgever te liggen. Door u te ondersteunen besparen wij u tijd en geld en kunt u zich richten op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Wij ervaren het als een sport om voor de werkgever maximaal rendement te behalen met de mogelijkheden die worden geboden in de wetgeving. Dit is goed voor u maar ook voor uw werknemer. Goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid van medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij beschikken over ruime ervaring als HR adviseur en hebben aansluitend de opleiding gevolgd tot Register Casemanager bij CS Opleidingen. De afgelopen jaren hebben we al de nodige kostenbesparingen kunnen realiseren. We werken samen met een uitgebreid netwerk van (verzuim-)specialisten.

Wilt u weten waar u nog verzuimkosten kan besparen en bent u graag in control met uw verzuim? Wij maken graag een afspraak met u.

ilse@jicm.nl | 06 12274116

anja@jicm.nl | 06 30092376