Samenwerkingspartners

Op gebied van 2e spoor re-integratie, WGA re-integratie en loopbaanbegeleiding werken wij samen met onderstaande partners

Klanten

“De samenwerking het afgelopen jaar met Ilse van JICM, voelde als een nauwe samenwerking met een interne collega. Met oog voor detail, kennis van zaken en het geven van de juiste bijsturing en aansturing, hebben wij stappen kunnen maken bij moeilijke verzuimdossiers. Tevens heeft zij mij veel geleerd over de wet- en regelgeving, de regels omtrent het UWV en de WvP. Haar flexibiliteit en het snelle reageren en acteren , voelt echt al ontzorgen. Wij zullen onze samenwerking ook dit jaar weer voortzetten!”

 

Lindy Kooiman, HR Adviseur

Kooiman Hoebee
De Neef Advocaten

"JiCM staat ons telkens meteen en vriendelijk te woord en geeft bruikbare tips en adviezen, die wij meteen kunnen toepassen. Daarmee is JiCM een mooie aanvulling op onze (deels) arbeidsrechtelijke praktijk, waarin wij met enige regelmaat komen te staan voor vraagstukken op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid en de gevolgen daarvan."

 

Isis Henriquez-van de Wetering, Advocaat

“Wij zijn enthousiast over de kunde en kennis van JiCM. De uitgebreide informatie en handvaten hebben onze organisatie geholpen.”

 

Inge de Kramer, HR Coördinator

Cosco Shipping

ilse@jicm.nl | 06 12274116

anja@jicm.nl | 06 30092376